Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El mercat de Bellavista amplia les parades al 100%

06/10/2021

Els agents cívics segueixen controlant les mesures de sanitat per vetllar per la seguretat

Aquest dimecres 6 d’octubre el mercat setmanal de Bellavista ha recuperat el seu format original. El carrer d’Aragó ha comptat amb totes les parades que originàriament l’havien conformat. Fins ara els paradistes havien seguit una alternança de 15 dies per respectar l’aforament de la normativa sanitària contra la Covid-19.

Els paradistes s’han ubicat formant una doble línia de parades enfrontades que ha deixat un ampli passadís on la ciutadania ha pogut passejar i gaudir del mercat en la seva total extensió. El veïnat no ha estat l’únic que ha transitat pel mercat, també ho han fet agents cívics que han vetllat per mantenir la distància de seguretat, tot i evitant aglomeracions. El mercat municipal també ha comptat amb dispensadors de gel hidroalcohòlic. 

Han estat moltes les persones que s’han aproximat a les parades de producte fresc i d’altres sectors expressant la satisfacció davant la tornada al format tradicional del mercat. ‘’Ja era hora que tornéssiu tots’’, han assenyalat algunes de les veïnes.

La situació sociosanitària actual permet anar recuperant la normalitat. Mentrestant, el mercat de Corró d’Avall dels dissabtes continua amb la seva distribució habitual.

Arxivat a: Dinamització Econòmica
Mercat Bellavista 1
Mercat Bellavista 2
Mercat Bellavista 3
Darrera actualització d’aquest contingut: 06/10/2022 a les 14:39h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)