Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El programa Entrena La Mitja fa 10 anys

04/10/2021

A partir del 4 d’octubre, el Club A4elKm planificarà entrenaments grupals segons nivells

L’objectiu del programa Entrena La Mitja, organitzat pel Patronat Municipal d'Esports i el Club A4elKm, és superar amb èxit la Mitja Marató Granollers-Les Franqueses-La Garriga prevista per al mes de febrer, segons l’evolució de la pandèmia. 

Enguany, en la seva 10a edició, el programa comença aquest dilluns 4 d’octubre i està adreçat a atletes novells/es, però també als i a les esportistes que vulguin millorar la seva marca. En aquest sentit, els entrenaments, a càrrec de tècnics d'A4elKm, estaran planificats segons nivells i es duran a terme tres dies per setmana, els dilluns, els dimecres i els divendres, de les 20 a les 21 h del vespre. La sortida i l’arribada dels entrenaments serà els dilluns i divendres, al Complex Esportiu Municipal i els dimecres, al Parc del Falgar i la Verneda. 

Les inscripcions ja són obertes i s'han d'efectuar a les oficines del Patronat Municipal d'Esports. Els/les participants hauran d'omplir un formulari, amb les dades personals i d'altres dades d'interès en relació amb la salut i els hàbits de pràctica esportiva. La inscripció, que és totalment gratuïta, també inclou l'assegurança esportiva.

 

Arxivat a: Esports
Cartell Entrena La Mitja 2022
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/01/2022 a les 13:58h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)