Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Campanya per a la seguretat dels vianants a les Franqueses

26/08/2021

Des del 30 d’agost i fins al 5 de setembre es faran controls en diversos semàfors i passos de vianants.

El proper dilluns 30 d’agost, i durant tota la setmana, es realitzarà una campanya preventiva de control i seguretat dels vianants al municipi. Es tracta d’una iniciativa coordinada pel Servei Català de Trànsit, on la Policia Local de les Franqueses se centrarà en detectar les infraccions i conductes de risc que posen en perill els vianants, el col·lectiu més vulnerable de la mobilitat.

Entre altres aspectes s'observarà si els vehicles realitzen accions perilloses com no respectar els passos de vianants, la preferència d'aquests en passos amb semàfor o les imprudències en girs, incorporacions i avançaments en zones amb prioritat dels vianants. La campanya no només afecta als cotxes, motos o camions, també controlarà la circulació de bicicletes i altres vehicles de dues rodes.

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Pas de vianants
Darrera actualització d’aquest contingut: 31/03/2023 a les 13:32h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)