Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

"Vosaltres esteu fent gran el municipi"

02/07/2021

L'Ajuntament rep Imad Benhessou, amb una nota de 9,9 a les PAU, i Anna Orri, guanyadora de l'Olimpíada d'Economia de la UAB

L'Ajuntament de les Franqueses s'ha omplert aquest matí d'excelència acadèmica. La sala de plens ha acollit la recepció a dos alumnes de l'Institut Lauro: Imad Benhessou, amb la nota més alta a les proves PAU a Catalunya (9,9), i Anna Orri, guanyadora de l'Olimpíada d'Economia de la UAB 2021.

Els dos encaren el futur amb optimisme i tenint molt clar a què volen dedicar els propers anys d'estudis. L'Imad estudiarà medicina amb la intenció d'especialitzar-se en neurologia. L'Anna, gràcies al premi té la matrícula de la universitat pagada i l'aprofitarà per estudiar ADE en anglès i viatjar deprés cap als EUA.

Durant la recepció, la regidora d'Educació, Marina Ginestí, ha destacat la feina feta per tots els centres educatius de les Franqueses i pels seus claustres sobretot en temps de pandèmia, "sense vosaltres aquests èxits no haguessin estat possibles" ha dit Ginestí. En aquest mateix sentit, l'alcalde, Francesc Colomé, ha comentat que tan l'Imad com l'Anna han d'estar orgullosos no només dels èxits acadèmics sino dels valors que han adquirit, "vosaltres esteu fent gran el municipi", ha dit.

Membres de la comunitat educativa de l'Institut Lauro i els directors de les escoles de primària on van estudiar Benhessou i Orri també els han acompanyat durant la recepció. Jordi Orta, director de l'IES Lauro, ha volgut agrair l'esforç als alumnes i a les seves famílies ja que, tal i com ha comentat, "la feina dels docents no té sentit sense tota la comunitat educativa". Pilar López, coordinadora de Batxillerat del Lauro, ha volgut destacar els valors com a persones dels dos estudiants, més enllà dels acadèmics.

Arxivat a: Ajuntament, Educació
Recepció als mèrits acadèmics 1
Recepció als mèrits acadèmics 2
Darrera actualització d’aquest contingut: 31/05/2023 a les 14:43h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)