Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Toc Toc Teatre Laurona clou el Festival dels Amateurs

07/04/2021

Finalment, hi han participat 4 companyies amb propostes còmiques, dramàtiques i reivindicatives

L'11 d'abril el grup local Toc Toc Teatre Laurona serà l'encarregat de cloure la 15a edició de la Mostra d'Arts Escèniques Festival dels Amateurs i ho farà amb la pel·lícula teatralitzada "Segona oportunitat". Un espectacle que parla d'en Narcís Bruc, un home seductor, cregut, faldiller i prepotent odiat per totes les dones amb qui ha tingut relació. Tres antigues amants enganyades i abandonades per ell, decideixen venjar-se i és confabulen per assassinar-lo. La vida li canviarà després de fer un pacte diví amb unes regles imposades pel diable. En Narcís... o la Cèlia, tan se val, es veuran en un seguit de situacions mai esperades on descobrirà emocions mai conegudes. Tot això i un seguit de circumstàncies ens portaran a un final inesperat.

La darrera sessió de la temporada de teatre a les Franqueses començarà amb una performance per acompanyar l'entrada del públic, la posada en escena de l'espectacle de la companyia de Llerona i finalitzarà amb l'entrega dels premis a la participació i de la votació de l'espectador.

Enguany, finalment, han estat 4 les obres que han pujat a l'escenari del festival:la comèdia negra "Escac i mat" de Qollunaka Teatre de Terrassa; el drama rural "Les arrels" del Grup de Teatre Amics de les Arts de Terrassa; la comèdia "Descalços en el parc" amb El Centru de Canet de Mar i, la peça de teatre social "Dones i silenci" amb la Companyia 8 de Terrassa. Tot i que la programació inicial comptava amb 6 espectacles en competició, per qüestions alienes a Teatres de les Franqueses, dues des les propostes han caigut del cartell a darrera hora.

La Mostra d'Arts Escèniques Festival dels Amateurs concedeix premis per valor de 600 euros a tots els grups participants i un premi de 500 euros a l'espectacle escollit en la votació de l'espectador.

Arxivat a: Cultura
Segona oportunitat amb Toc Toc Teatre Laurona
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/09/2021 a les 13:02h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)