Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Policia Local de les Franqueses participa en un operatiu per desarticular una organització dedicada al narcotràfic

25/02/2021

El resultat de l’operació és la detenció de vuit persones i la intervenció de substància estupefaent i diners

La Policia Local de les Franqueses, conjuntament amb la Policia Local de Granollers, ha col·laborat en un operatiu de la Policia Nacional de Mataró per desarticular una organització dedicada a la venda de drogues, majoritàriament cocaïna, a pisos situats a Bellavista i la part llindant de Granollers. El resultat de l’operació és la detenció de vuit persones i la intervenció de 1432,34 grams de substància estupefaent, més de 250 grams de substància de tall i gairebé 10.000 euros en efectiu. 

La investigació va començar a la primavera de 2020 quan els agents van detectar que augmentava el tràfic drogues al voltant de l’estació Granollers Nord. Aquest fet havia generat malestar entre el veïnat de la zona que va denunciar-ho a la policia. Arran de la investigació policial es va descobrir que no era tràfic a petita escala, sinó que hi havia una estructura que funcionava com a grup organitzat. El grup estava establert a quatre pisos des d’on es feia el tall, l’envasat i la distribució de les substàncies estupefaents. Els agents també han determinat que aquest grup organitzar operava a la zona des de 2014.

L’operació es va dur a terme la matinada del 10 de febrer i és van intervenir 180 paperines de cocaïna, més de 100 grams de cocaïna de gran puresa, haixis, pols d’àngel, ketamina i substàncies per tallar la cocaïna, així com diners en efectiu. Els vuit detinguts van ser posats a disposició judicial, d’aquests vuit van ingressar a presó i una novena persona està en recerca internacional.

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Detencions a les Franqueses del Vallès
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/10/2021 a les 16:08h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)