Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses viurà el seu Carnaval més fotogràfic

01/02/2021

L’Ajuntament prepara un Carnaval diferent i recupera la història i els personatges més tradicionals

El Carnaval està a tocar i tot i davant la incertesa per la situació sanitària actual, l’Ajuntament ha preparat diverses activitats que permeten gaudir i mantenir viva la celebració d’aquesta tradició festiva i cultural tan antiga, sense posar en risc la salut de la ciutadania.

Com a alternativa a les carrosses i comparses, s’ha plantejat recuperar la història del Carnaval i els personatges més tradicionals, com el Rei Carnestoltes o la Vella Quaresma, i convidar a la transfiguració i a disfressar-se des de casa. Ah! I a la participació! Perquè es fa una crida a la ciutadania a enviar fotografies de les seves disfresses, maquillatges o pentinats bojos.

Concurs de disfresses

Del 3 de febrer al 15 de febrer, envia les teves fotografies (en format horitzontal i fins a 10 Mb) a l’adreça de correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e), juntament amb la fitxa que trobaràs als documents adjunts on hauràs d’indicar les teves dades i la categoria en la que participes.

Categories:

- Infantil: Infants fins als 12 anys. Les fotografies hauran de ser individuals i cada infant podrà presentar la seva imatge, tot i ser de la mateixa família.
- Familiar: Famílies que vulguin fer una disfressa temàtica en la que hi participi més d’un infant o tots els membres de la família.
- Sènior: Qualsevol persona major de 13 anys. Les fotografies han de ser individuals o en grup de convivència.

S’atorgaran dos premis de 50€ per cadascuna de les disciplines en cada categoria, amb un total de 18 premis.

- Premi a les disfresses més original, que siguin sorprenents pel seu enginy i creativitat.
- Premi a les disfresses més fantàstiques, que siguin espectaculars per la seva vistositat, bellesa i posada en escena.
- Premi a les disfresses més divertides, que siguin ocurrents per la seva capacitat humorística, satírica i sarcàstica.

A partir del 16 de febrer podràs visualitzar totes les fotografies enviades al Flickr de l’Ajuntament. El veredicte de les persones guanyadores es publicarà el 17 de febrer a www.lesfranqueses.cat

Concurs infantil i juvenil de maquillatge fantàstic i perruqueria boja

Envia les teves fotografies (en format horitzontal i fins a 10 Mb) a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) / (Necessites javascript per veure aquest correu-e) / (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o per missatge privat als Instagram @espaizer0 o @centredejoves

Les imatges s’han d’enviar juntament amb la fitxa d’autorització omplerta i signada que trobaràs als documents adjunts. Quan?

Compte! El termini s’ha allargat pels dos concursos fins el divendres 12 de febrer a les 15 h.

Categories:

- Infantil: Infants fins als 11 anys.
- Juvenil: Joves entre 12 i 30 anys.

S’atorgarà un premi per cada categoria, amb un total de 4 premis adequats a les edats dels participants. A partir del 16 de febrer podràs visualitzar totes les fotografies enviades al Flickr de l’Ajuntament. El veredicte de les persones guanyadores es publicarà el 17 de febrer a www.lesfranqueses.cat

A banda dels concursos, es realitzaran activitats a les escoles per donar a conèixer la tradició de Carnaval i tota la seva història, es faran tallers i laboratoris d’idees als Casals Infantils Municipals, a l’Espai Zero i al Centre de Joves.

 

Arxivat a: Cultura
Cartell Carnaval 2021

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)