Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Es destinen 500 euros a la compra de bolquers

18/06/2020

LuchaRett realitza una donació solidària a l’Associació Sociocultural Maná pel projecte que desenvolupa conjuntament amb l’Ajuntament.

Durant la tarda d’ahir, la Sala de Plens de l’Ajuntament de les Franqueses va acollir l’acte d’entrega d’un xec de 500 euros que LuchaRett, por ti princesa ha donat solidàriament a l’Associació Sociocultural Maná per a destinar-los a la compra de bolquers.

“La crisi sanitària causada per la Covid-19 ha provocat en la societat un impacte econòmic negatiu. La negativitat d’aquests efectes s’ha posat de manifest, encara amb més èmfasi, en aquelles famílies considerades vulnerables”, ha explicat la regidora de Polítiques Socials, Marta Sánchez a l’inici de l’acte.

L’Ajuntament de les Franqueses i Maná desenvolupen, des del 2017, el projecte Nadó, una iniciativa que té com a objectiu ajudar a les famílies que, per la seva situació socioeconòmica, necessiten ajut per fer front a les despeses que sorgeixen de l’atenció als nadons de fins a 24 mesos.

Mitigar l’impacte de la Covid-19 és una de les prioritats del consistori, per aquest motiu ha decidit donar suport a aquesta iniciativa solidària impulsada per LuchaRett, una associació que promou i dona visibilitat al Síndrome de Rett des de la cara més humana i social de l’esport a través del running.

Al mes de maig l’associació va llançar un repte a Instagram on es comprometia a fer una donació de 0,50 euros per cada quilòmetre que els diferents participants van córrer o caminar. Tomi López, representant de LuchaRett, va explicar ahir que conscients de la situació preocupant per algunes famílies a causa de la pandèmia del coronavirus, van decidir destinar els diners recaptats a Maná per la seva labor d’atenció a les necessitats dels més petits. Nancy López, representant de l’Associació Sociocultural Maná, va manifestar el seu agraïment per aquest donatiu que lluita per a no deixar cap nadó sense aliments i material per a la seva cura.

L’acte d’ahir va posar de manifest la generositat de la gent, de les associacions i entitats, “i en un municipi com les Franqueses, amb un ampli teixit associatiu, demostrem que treballant units fem més força” va manifestar la regidora durant la cloenda de l’acte.

Arxivat a: Polítiques Socials
Donació solidària LuchaRett, Maná i Ajuntament de les Franqueses
Donació solidària LuchaRett, Maná i Ajuntament de les Franqueses
Donació solidària LuchaRett, Maná i Ajuntament de les Franqueses
Donació solidària LuchaRett, Maná i Ajuntament de les Franqueses
Donació solidària LuchaRett, Maná i Ajuntament de les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2024 a les 14:09h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)