Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

50 anys de la Societat de Caçadors

16/06/2020

Actualment l'entitat compta amb 130 socis

El 16 de juny del 1970 un grup d'amics aficionats a la caça van crear el que avui es coneix com a Societat de Caçadors les Franqueses. Avui, 50 anys més tard, la societat presidida per Antonio Espada compta ja amb 130 socis.

Les noces d'or de la Societat de Caçadors tenen un aire reivindicatiu i es que el món de la cinegètica està aturat en protesta per l'aprovació resolució 5/2020 que modifica la Llei de Vedes. Una resolució amb una disposició final que implementa un nou sistema de sancions que els caçadors consideren desproporcionades.

Tal i com comenta Espada, aquest aniversari és una nova oportunitat per reivindicar el paper que els caçadors fan en el medi rural. A les Franqueses, per exemple, són els encarregats de controlar la població de senglars a demanda dels pagesos. Tanmateix, són conscients de la feina que tenen a convéncer una societat que cada vegada veu els caçadors amb més recel.

Arxivat a: Esports
Logotip de la Societat de Caçadors les Franqueses
Alguns dels membres fundadors durant una celebració de l'entitat
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/01/2021 a les 08:45h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)