Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

#jocomproalesfranqueses

18/05/2020

L'Ajuntament engega una campanya per promocionar el comerç local

#jocomproalesfranqueses #jocomproacasa és el lema de la campanya de promoció del comerç local engegada per l'Ajuntament amb la col·laboració de LFComerç. Aquesta iniciativa pretén posar en valor els avantatges de la compra a les botigues de les Franqueses i d'aquesta manera potenciar el comerç de proximitat, sobretot després de l'aturada com a conseqüència de la situació sanitària generada per la Covid.19. 

Comprar a les Franqueses és comprar al costat de casa, tenir relació directa i contínua amb el botiguer, potenciar i reactivar l'economia local i gaudir d'una gran varietat de productes i serveis. 

La campanya s'inicia amb la presentació d'un audiovisual en què han participat l'alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, la regidora de Dinamització Econòmica, Mercats, Comerç i Activitats, Sònia Tena, conjuntament amb diversos comerciants del municipi. En aquest sentit, l'Ajuntament i LF Comerç també han preparat material de difusió per tal d'informar a la ciutadania sobre quines mesures tenir en compte per anar a comprar amb seguretat seguint les recomanacions sanitàries. Podeu descarregar-vos el cartell amb les mesures al pdf adjunt.

Arxivat a: Dinamització Econòmica
jocomproalesfranqueses

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 15/10/2021 a les 12:36h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)