Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

"Avui és un dia històric per les Franqueses"

18/05/2020

Aquest dilluns al matí ha entrat en funcionament el nou CAP de Corró d'Avall, a l'Espai Can Prat

Aquest dilluns, 18 de maig, ha entrat en funcionament el nou cap de Corró d'Avall. Com a conseqüència de la pandèmia, avui l'activitat s'ha iniciat amb l'atenció d'adults, tot i que la previsió és anar ampliant els serveis. Una ampliació que dependrà de com evolucioni la situació sanitària arran de la Covid-19. "Avui és un dia històric per les Franqueses. El que havia de ser un auditori s'ha transformat en un espai polivalent", ha destacat l'alcalde, Francesc Colomé, durant la seva visita a les noves instal·lacions amb la regidora de Sanitat i Salut Pública, Marina Ginestí. "Per fi les Franqueses tindrà dos Centres d'Atenció Primària amb tots els serveis. Avui és un gran dia per la salut i la ciutadania", ha afegit Colomé. "Facilitarà la relació entre el personal sanitari i l'usuari. A Bellavista començaven a estar saturats i les dependències de Corró d'Avall eren petites. Aquí hi ha una millora per les dimensions, les instal·lacions... Ara cal que treballarem perquè es vagin ampliant els serveis", ha afirmat la regidora de Sanitat i Salut Pública, Marina Ginestí. 

I és que la posada en marxa del nou cap a l'Espai Can Prat suposa el tancament del consultori local que hi havia a la plaça de l'Ajuntament. Les noves instal·lacions, de gairebé 900 metres quadrats, inclouen 10 consultes, una àrea pollivalent i d'extraccions, i espai de treball per als professionals. A més, el centre disposa d'amplis espais d'educació sanitària, que es podran començar a utilitzar quan la situació derivada de la Covid-19 ho permeti. En el moment que el nou CAP estigui a ple rendiment donarà servei a unes 11.000 persones de Corró d'Avall, Corró d'Amunt, Marata i Llerona. 

El nou cap de Corró d'Avall està situat a l'Espai Can Prat, un espai polivalent que també s'ha destinat a la cultura i l'esport. El projecte inicial preveia la construcció d'un centre cultural, però un procés partipatiu, que es va dur a terme entre els anys 2013 i 2014, en va definir els nous usos. 

El nou equipament de salut ha estat possible gràcies a la col·laboració entre el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de les Franqueses del Vallès, per tal de millorar la xarxa d'atenció primària del territori. 

DADES DEL NOU CAP DE CORRÓ D'AVALL

Adreça: carrer Tagamanent, núm. 92

Telèfon: 938 404 200 (fora de l'horari d'obertura es pot trucar al 061)

Horari: de dilluns a divendres, de 8 a 20 hores

Arxivat a: Ajuntament, Sanitat i Salut Pública
Obertura nou CAP de Corró d'Avall
Obertura nou CAP de Corró d'Avall
Obertura nou CAP de Corró d'Avall
Obertura nou CAP de Corró d'Avall
Obertura nou CAP de Corró d'Avall
Obertura nou CAP de Corró d'Avall
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2024 a les 14:01h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)