Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses reobre els mercats amb parades de productes essencials

08/05/2020

El mercat de Corró d’Avall reprèn la seva activitat el dissabte 16 de maig i el de Bellavista, el dimecres 20 de maig.

Les Franqueses obrirà els mercats amb productes essencials (alimentació i higiene) i seguint determinades mesures de seguretat. El dissabte 16 de maig tornarà a obrir el mercat de Corró d’Avall i el dimecres 20 de maig, ho farà el mercat de Bellavista.

Tots dos mercats tindran un horari de venda al públic de 8 a 14 h i un horari preferent per a persones majors de 65 anys, que serà de 8 a 9.30 h. S’establiran controls d’aforament a les diferents entrades dels mercats, els quals es precintaran per delimitar l’espai. La distancia mínima entre les parades serà de 2 metres i es col·locaran tanques davant les diferents parades evitar tocar els productes.

Pel que fa al mercat de Bellavista, les parades es reduiran a la meitat, alternant la seva presència cada setmana, i s’ubicaran al llarg del carrer Aragó, només a la banda del costat de la via del tren.

Els ciutadans que realitzin les seves compres hauran de complir una seguit de mesures higièniques, com mantenir la distància de seguretat de 2 metres entre persones, no tocar els productes alimentaris, prioritzar el pagament amb targeta i sempre que sigui possible, encarregar la comanda prèviament per telèfon, de manera que només s’hagi de recollir a la parada. Es recomana també l’ús de mascareta i guants i rentar bé la fruita i verdura en arribar a casa. Pel que fa als paradistes, serà obligatori l'ús de guants i mascaretes i hauran de menjar i veure, sempre, fora de la parada.

Arxivat a: Dinamització Econòmica
Cartell reobertura mercats de les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/10/2021 a les 12:36h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)