Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Dades actualitzades sobre el coronavirus a les Franqueses

16/04/2020

A dia d'avui, el nombre de resultats positius al municipi és de 79

Fins avui mateix, el nombre de resultats positius de coronavirus a les Franqueses és de 79. En total s'han fet 173 proves (PCR), de les quals 94 han obtingut un resultat negatiu. Aquestes dades, extretes del Registre COVID del Departament de Salut, recullen els pacients que han estat diagnosticats a partir d'una prova de laboratori (PCR) i, alhora, s'ha pogut identificar la seva zona de residència.​

Pel que fa a la comarca, la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers ha informat que fins aquest dimecres els casos positius ingressats són 128. Segueixen augmentant les altes acumulades, arribant a 248 aquest 15 d'abril. El total de defuncions acumulades són 64. 

Una altra dades que s'ha donat a conèixer són les referents a l'Hotel B&B, de les Franqueses, on actualment hi ha 63 pacients ingressats. Recordem que es tracta de pacients amb perfil d'hospitalització a domicili que no poden estar a casa per no complir els criteris socials necessaris. 

Arxivat a: Ajuntament, Sanitat i Salut Pública
Dades coronavirus 16 d'abril
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/05/2024 a les 15:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)