Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Construïm el Diari de Bord de les Franqueses

07/04/2020

Infants, joves i famílies poden compartir les seves creacions i fer-se amb el carnet de navegant per un futur millor.

Des que es va iniciar el confinament, infants, joves i famílies han emprès un viatge sense saber ben bé quan finalitzarà i arribarà a port. Un trajecte que ha obligat a canviar hàbits i rutines, i ha fet descobrir nous talents gràcies a l’enginy. 

El coronavirus ha tancat a casa més d’un milió i mig d’infants i joves a Catalunya, als que en aquesta situació d’excepcionalitat se’ls ha d’escoltar més que mai i conèixer les seves inquietuds, pors i propostes. 

A les Franqueses hem creat el Diari de Bord, el nostre quadern de bitàcola per omplir-ho amb les ganes, idees, experiències, talents i opinions dels infants i joves, i també de les seves famílies, que seran els i les protagonistes del "Diari de Bord, Estat d'Alarma". 

L’àrea d’Infància i Joventut ha dissenyat una iniciativa que convida a compartir aquest viatge i a fer dels més petits i joves els protagonistes d’aquesta aventura. Els interessats en participar en el Diari de Bord han de fer arribar els seus escrits, fotografies, vídeos, dibuixos, etc., mentre duri el confinament, en qualsevol de les categories següents:

  • Com et sents? (sentiments, emocions...)
  • Avui què m’ha passat? (històries, anècdotes...)
  • Vols fer de periodista? Què opines? Com veus el present i futur? (noticies, reflexions, pensaments...)
  • Jo se fer! (creativitat -música, manualitats, dibuixos, còmics, cuina, poemes,...)
  • Com us esteu relacionant?
  • Avui he compartit, he ajudat a...(testimonis, vivències de voluntariat)

Per embarcar-se en l’aventura s’ha de fer arribar el material al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o compartir-lo a través de l’Instagram @espaizer0

Durant aquests dies compartirem les creacions i vivències que ens feu arribar al web municipal i posteriorment els gaudirem en reculls adaptats a cada format.

Fes-te capità/na i aconsegueix el carnet de navegant per un futur millor! Aquest carnet s'aconsegueix participant un mínim de tres vegades i us permetrà viure amb nosaltres noves aventures i gaudir d’avantatges molt interessants un cop es normalitzi la situació i el vaixell arribi a port.

Arxivat a: Infància i Joventut
Diari de Bord de les Franqueses
Cartell explicatiu Diari de Bord de les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)