Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Es comencen a distribuir les targetes moneder als beneficiaris de les beques menjador

23/03/2020

Les targetes tenen un valor de 40 euros, corresponents a 10 dies de menjador

L'Ajuntament està començant a distribuir a domicili les targetes moneder als més de 400 benficiaris de les beques menjador de les Franqueses. Les targetes estan carregades per a dues setmanes, amb amb l’import corresponent a 10 dies d’àpat de migdia,un total de 40 euros, i es recarregaran automàticament mentre la situació d’alarma sigui vigent. Les targetes es poden utilitzar per adquirir productes alimentaris en qualsevol establiment d’alimentació.

El repartiment s'ha iniciat després que el Consell Comarcal del Vallès Oriental, gestor dels ajuts individuals de menjador a la comarca, proporcionés les targetes al municipi. Amb les targetes recollides i organitzades per famílies i zones, un grup de voluntaris les reparteix en mà domicili a domicili. Durant la visita també s'informa del funcionament de la targeta moneder. 

 

Arxivat a: Polítiques Socials
Targetes moneder beques menjador
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/07/2022 a les 12:13h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)