Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Teatre i formació per commemorar el Dia Europeu de la Mediació

15/01/2020

El Servei d’Assessorament i Mediació en temes de veïnatge organitza un taller teatral per tractar temes relacionats amb la convivència d’una manera participativa i una formació sobre com gestionar els impagaments de quotes comunitàries.

La participació és l’essència per treballar, a través de les arts escèniques, temes quotidians i de convivència en la programació dissenyada per commemorar el Dia Europeu de la Mediació, el 21 de gener. El 23 de gener, a les 18.30 h, a Bellavista Activa (carrer Rosselló núm. 39), mitjançant el taller de teatre social, totes les persones interessades podran, a partir del joc i l’expressió dramàtica, tractar diferents aspectes de la realitat veïnal d’una manera lúdica, creativa i dinàmica, amb la finalitat de reflexionar sobre aquesta realitat i transformar-la.

Aquesta no és la única activitat organitzada pel Servei d’Assessorament i Mediació, i és que el dia 28 s’ha programat una formació sobre com gestionar els impagaments de quotes comunitàries, com es pot exigir el deute, el procediment de mediació i com formular una reclamació judicial, entre d’altres. La formació tindrà lloc a Bellavista Activa (carrer Rosselló núm. 39), a les 17.30 h.

Ambdues accions van encaminades a promoure i divulgar la mediació i el foment de la bona convivència al municipi.

El Dia Europeu de la Mediació se celebra coincidint amb l’aprovació del primer text legislatiu de mediació europeu. El 21 de gener es celebra que ja fa vint anys que es va començar a parlar i a actuar en termes de mediació des dels Ajuntaments, gestionant conflictes per a millorar la convivència als municipis.

La mediació és un sistema de gestió de conflictes que es basa en la voluntat de les persones que hi participen, el diàleg, el respecte, la confiança i la responsabilitat. A partir de la moderació, la negociació, la conciliació i l'arbitri, la mediació permet progressar cap a una societat més madura i cohesionada.

Les activitats organitzades des del Servei d’Assessorament i Mediació de l’Ajuntament són gratuïtes i obertes a tothom que vulgui assistir-hi. Si voleu més informació podeu contactar a través del telèfon 938 616 221, presencialment al carrer Rosselló número 39 o per correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Participació
Cartell del Dia Europeu de la Mediació
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/12/2023 a les 11:53h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)