Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Feines nocturnes i en cap de setmana a les obres del nou pas soterrat de Bellavista

05/09/2019

Els horaris extraordinaris de l'obra afectaran els tres caps de setmana del mes de setembre

Les obres del nou pas soterrat que connectaran Bellavista, des del carrer d'Aragó, amb Granollers, a Can Mònic, passant sota la línia de tren de Portbou continuen segons els terminis previstos. Ara però, s'inicia una fase de l'obra que és imprescindible treballar amb la circulació de trens aturada, per això i seguint indicacions d'ADIF (Administrador de Infrastructuras Ferroviarias) durant els propers tres caps de setmana es treballarà en cap de setmana i en horari nocturn. Les afectacions, sempre entre les 12 de la nit i les 5 de la matinada, seran les nits següents:

De divendres 6 a dissabte 7 de setembre

De dissabte 7 a diumenge 8 de setembre

De diumenge 8 a dilluns 9 de setembre

De dissabte 14 a diumenge 15 de setembre

De diumenge 15 a dilluns 16 de setembre

De dissabte 21 a diumenge 22 de setembre

I de diumenge 22 a dilluns 23 de setembre

Les obres del nou pas iniciades al maig, que permetran connectar Bellavista amb Corró d’Avall i la Zona Esportiva Municipal, consisteixen en la construcció d’un calaix de formigó a l’alçada del carrer Aragó que travessarà sota les vies fins al carrer Francesc Gimeno de Granollers. Aquest calaix tindrà una llargada de 15 metres aproximadament i unes dimensions de 5m d’amplada i 3,10m d’alçada. A banda i banda del pas s’hi habilitaran rampes i escales per a vianants i bicicletes. També s’hi instal·larà un sistema de drenatge, l’enllumenat i baranes de protecció; i s’urbanitzarà la vorera oest entre els carrers d’Aragó i Orient per facilitar l’accés al pas soterrat.

Aquest projecte és fruit de l’Estudi de programació per millora la connexió de Bellavista amb la resta del municipi elaborat per la Diputació de Barcelona a demanda de l’Ajuntament, que té com a objectiu principal eliminar barreres físiques en aquesta zona. Compta amb un pressupost de 1.138.178,18 euros que assumeix l’Ajuntament a través de la regidoria Pla de Barris i està previst el nou pas soterrat estigui acabat durant la tardor.

Arxivat a: Urbanisme i Activitats
Obres del pas soterrat
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/08/2022 a les 12:38h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)