Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Batudes de senglars a Marata i al Pla de Llerona

09/08/2019

Les batudes s'efectuaran els dies 10 i 17 d'agost

La Societat de Caçadors de les Franqueses del Vallès, a demanda d'alguns propietaris agrícoles de Marata i de Llerona, realitzaran dues batudes de senglars durant els propers dos caps de setmana. En concret, aquest dissabte, 10 d'agost, entre les 6 i les 11 del matí, la batuda s'efectuarà a la zona boscosa de la finca de Can Roca a Marata. Dissabte 17 d'agost, també entre les 6 i les 11 del matí, la batuda serà al Pla de Llerona, als terrenys propers a l'empresa Grasas Vila. En cap dels dos casos hi ha previst afectar camins ni zones de pas de vehicles i vianants. Tanmateix, les zones de les batudes estaran senyalitzades i hi haurà personal que informarà, si s'escau.

Arxivat a: Agricultura, Territori i Sostenibilitat
Batuda del porc senglar
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/10/2021 a les 16:08h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)