Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El consum de cigarretes electròniques entre els joves, a debat

20/06/2019

Una seixantena de professionals han participat aquest dimecres en una jornada organitzada per la Xarxa Perifèrics, al Teatre Auditori de Bellavista

Una seixantena de professionals han participat a la jornada "Cigarretes electròniques i vapeig, nous usos entre els joves i adolescents”, que ha tingut lloc aquest dimecres al matí al Teatre Auditori de Bellavista.

La proliferació els últims anys d'aquests productes, associada a la publicitat d'innocuïtat i el seu ús en augment en la franja adolescent han motivat aquesta jornada organitzada per la Xarxa Perifèrics, de la qual forma part el C-17 Pla supramunicipal de prevenció del consum de drogues i  promoció de la salut.

La sessió s'ha iniciat amb la taula inaugural, a càrrec d’Otger Ametller, membre de la Xarxa; Joan Colom, subdirector general de Drogodependències de la Generalitat de Cataluna, i de Marta Reche, regidora d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de les Franqueses, qui ha donat pas a la primera conferència de la Jornada, titulada: “Nous formats del tabac: com ens interpel·la”, amb Esteve Saltó, sotsdirector general de Planificació Sanitària del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Tot seguit, s'ha celebrat la taula rodona: "Elements a tenir en compte vers la intervenció preventiva", que ha comptat amb la participació d'Antoni Baena Garcia, professor d’estudis de Ciències de la Salut de la UOC i membre del grup d’Investigació Prevenció i Control del Càncer de l'Idibell; Eugenio de la Cruz, pediatre i expert en tabaquisme i Sònia Rubio Jansana, antropòloga membre de l’equip tècnic de l’Associació Educació per a l’Acció Crítica.

La jornada ha finalitzat amb l'assemblea general de la Xarxa Perifèrics,.

 

Arxivat a: Infància i Joventut, Sanitat i Salut Pública
Jornada Xarxa Perifèrics
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/05/2024 a les 15:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)