Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Més de 400 infants gaudeixen de la Festa de la Primavera al Parc del Mirador

29/04/2019

El circ ha estat la temàtica de les activitats i dels tallers

Més de 400 infants han gaudit aquest divendres de la cinquena edició de la Festa de la Primeravera, que ha tingut lloc al Parc del Mirador, amb l'organització de Pla de Barris i la Taula d'Entitats. Al llarg de la tarda, el parc ha acollit variades activitats i tallers per a totes les edats i ho fet  transformant-se en un circ a l’aire lliure. Els joves, i no tan joves, han pogut experimentar de primera mà el món del circ i practicar amb malabars, monocicles..., a càrrec d'Activijoc i han pogut fer tallers acrobàtics amb trapezis i teles acrobàtiques. També  hi ha hagut un espai d'experimentació sensorial per a nadons (0 a 2), amb Pessic de Circ, i manualitats, amb els pots decoratius amb sals de colors i el taller de flors, que s'han pogut enganxar en un mural del photocall amb la imatge corporativa del municipi. Els infants que han fet les flors se'ls ha obsequiat amb una planta aromàtica.

Al llarg de la tarda, també hi ha hagut un espectacle de circ itinerant i les persones que han volgut han pogut pujar a un trenet que feia un recorregut pel parc. A més a més, els infants han berenat i han menjat crispetes per completar una tarda festiva, en família.

Podeu consultar la galeria fotogràfica d'aquesta tarda festiva, aquí

Arxivat a: Pla de Barris
Festa de la Primavera
Festa de la Primavera
Festa de la Primavera
Festa de la Primavera
Festa de la Primavera
Festa de la Primavera
Festa de la Primavera
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/10/2021 a les 16:08h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)