Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Parc del Mirador dóna la benvinguda a la primavera

15/04/2019

El 26 d'abril a la tarda el parc s'omplirà d'activitats.

El Parc del Mirador dóna la benvinguda a la primavera

Per cinquè any consecutiu, el Parc del Mirador serà l’escenari de la Festa de la Primavera. És el 26 d’abril entre les 16.30 h. i les 19.30 h. La Taula d’Entitats de Bellavista és l’encarregada de l’organització i té presència també amb diversos envelats.

En aquesta cinquena edició, el parc acull activitats i tallers per a totes les edats i ho fa transformant-se en una gran carpa de circ a l’aire lliure. Durant tota la tarda hi haurà un espectacle itinerant de pallassos i circ que voltarà pel parc. A banda, també hi ha programat un espai de joc teatral i d’experimentació sensorial per a nadons (0 a 3 anys) amb Pessic de Circ; un espai de jocs pensat per gaudir del món del circ i practicar amb els malabars, els equilibris...amb Activijoc; tallers acrobàtics amb trapezis i teles acrobàtiques amb l’associació cultural Esplai de Circ i també l’exhibició del col·lectiu de les Franqueses Associació Cultural En Escena. Els que ho vulguin podreu fer manualitats com pots decoratius amb sal de colors i flors que, després, podeu fotografiar i compartir amb el hashtag #socdelesfranqueses.

Per arrodonir aquesta cinquena edició de la Festa de la Primavera podeu berenar o pujar al trenet que, després de fer un primer viatge des de l’Escola Bellavista-Joan Camps, recorrerà el Parc del Mirador tota la tarda.

Adjunt a aquesta notícia hi trobareu tota la programació.

Arxivat a: Pla de Barris
Cartell de la Festa de la Primavera 2019

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/10/2021 a les 16:08h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)