Setmana de la Producció Local
Les diferents activitats de la Setmana de la Producció Local tindràn lloc al Passeig 1r d'Octubre i pels voltants
Sortida d’etnobotànica a l’entorn natural de Corró d’Avall
9 h a 11 h
Sortida per donar a conèixer les plantes silvestres oblidades que es troben a les Franqueses i que tenen usos culinaris o medicinals, a càrrec d’Eixarcolant.
Preu: 2 €
Inscripcions en línia
Esmorzar de forquilla
10 h a 12 h .
Elaborat per restaurant Sant Joan que consisteix pa amb tomàquets, allioli, olives, botifarra, amanida, beguda i cafè
Preu: 5 €
Compra de tiquets en línia
Tast de mel
11.30 h a 12.30 h
On podrem provar diferents varietats de mel ecològica, a càrrec de Mels dels Erms.
Preu: 3 €
Inscripcions en línia
Tast d’oli
11.30 h a 13 h
On provarem diferents varietats del Vallès Oriental, entre elles la varietat Vera. A càrrec de l’Associació de productors i elaboradors d’oli d’oliva del Vallès.
Preu: 3 €
Inscripcions en línia
Taller de cuina amb les plantes de la sortida etnobotànica
12 h a 14 h .
Demostració de plats que es poden cuinar amb les plantes que trobem per l’entorn de les Franqueses, a càrrec d’Eixarcolant.
Gratuït
No cal inscripció. Aforament limitat a 20 persones.
Adreça:
Passeig 1r d'Octubre i voltants
Darrera actualització: 4.11.2025 | 13:07