Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Handbol de les Franqueses surt al carrer per visibilitzar el Mundial Femení 2021

15/11/2021

El proper dissabte 20 la plaça de l’Ajuntament de les Franqueses acull la jornada "Handbol al carrer"

El mes de desembre d'enguany és sinònim d'handbol femení, se celebra el mundial d'aquest esport. La veïna Granollers acull les fases finals de la 25a edició del Mundial i, des de l'organització de la màxima competició internacional d'aquesta modalitat esportiva es convida als municipis amb tradició en el món de l'handbol a sumar-s'hi amb diverses activitats. Per això, les Franqueses, amb una llarga tradició i grans equips, ha organitzat una jornada d'handbol al carrer.

L’activitat, el dissabte 20 de novembre, aplegarà a la plaça de l'Ajuntament diversos partits amistosow entre els equips benjamins femenins i masculin, entre les 11.30 i les 13 h. Durant tot el matí els 3 equips d’aquesta categoria de l’associació esportiva Handbol les Franqueses ompliran la plaça de partits d’Handbol.

 

 

 

Arxivat a: Esports
Handbol al carrer
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/11/2021 a les 21:13h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)