Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Jordi Turull, conferenciant de la Diada Nacional de Catalunya

06/09/2021

L'ofrena floral i la ballada de sardanes complementaran la programació de l'11 de setembre

L’exconseller de la Generalitat de Catalunya Jordi Turull serà el convidat d’aquest any per commemorar la Diada Nacional de Catalunya. Turull impartirà la conferència Aprenentatges i reptes d’ençà l’1 d’Octubre, que començarà a les 10.30 h. Enguany la conferència es realitzarà a la sala d’actes de Can Ribas-Centre de Recursos Agraris (Camí Antic de Vic, núm. 10), un espai més ampli que l’emblemàtica sala de plens de l’Ajuntament que permetrà un major aforament tenint en compte les mesures de prevenció contra la Covid-19. Les entrades són gratuïtes i ja es poden adquirir aquí. L'acte també es podrà seguir en directe pel canal de YouTube de l'Ajuntament de les Franqueses

Jordi Turull (Parets, 1966) és llicenciat en dret. Vinculat a la política des de molt jove dins de l'àmbit local, Turull ha exercit com a diputat del Parlament de Catalunya entre els anys 2004 i 2018. Es tracta d'un dels polítics independentistes empresonats pels fets de l'1 d'Octubre acusat de sedició i malversació. Aquestes acusacions li han suposat una pena de 12 anys de presó, dels quals n'ha complert 3 anys i quatre mesos. Després de 1.220 dies de ser empresonat, Turull va sortir de Lledoners el 22 de juny d'aquest any amb la resta de polítics i polítiques indultats/des. La pena, però, també suposa una inhabilitació de 12 anys, per tant Jordi Turull no podrà ocupar cap càrrec públic fins al juliol de 2030. 

Després de la conferència, a les 12 h, hi haurà l’acte institucional al passeig del Tagamanent amb la tradicional ofrena floral acompanyada de música amb el concert de les corals Xeremella i Cor Camins. Es tancarà l’acte amb una ballada de sardanes dels Sardanistes Franquesins i la Cobla Genisenca.

Tota la programació seguirà les normes de seguretat sanitàries establertes en el moment de la seva celebració. 

Arxivat a: Ajuntament
Programació Diada Nacional de Catalunya 2021
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/09/2021 a les 14:20h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)