Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Llum verda a la nova residència i centre de dia per a gent gran de Bellavista

26/03/2021

El vot de qualitat de l’alcalde ha permès l’aprovació de l’estudi econòmic i financer que permetrà desenvolupar el projecte

Ja fa temps que l’Ajuntament de les Franqueses treballa en la projecció d’una residència i centre de dia al carrer del Terme núm. 15 de Bellavista. Un projecte que ara comença a ser una realitat amb l’estudi econòmic i financer que s’ha aprovat aquest dijous al vespre amb els vots favorables de JxLF i CsLFV, i els vots en contra del PSC-CP, IEC-AM i SAL-CUP-AMUNT. Finalment, l’empat en la votació ha provocat que el punt s’aprovi amb el vot de qualitat de l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé.

Aquest estudi econòmic i financer s’ha dut a terme tal i com dicta la Llei de Contractes del Sector Públic abans de licitar una concessió de serveis o d’obra. Ara, una vegada fet aquest tràmit, caldrà aprovar també per ple l’avantprojecte i posteriorment la licitació del contracte de concessió de construcció i explotació de la residència.

El projecte de la nova residència i centre de dia per a gent gran de Bellavista es preveu en un sòl edificable de 5.366, 27 m2. Segons ha explicat l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, en el ple d’aquest dijous, la residència serà municipal amb un 75% de places públiques, de les quals el 50% seran públicoconcertades i el 25% totalment públiques; així com un 25% de places privades. A més, Colomé ha detallat que també hi haurà 25 places de centre de dia. L’alcalde també ha demanat que sigui un projecte conjunt de tots els grups municipals i ha demanat entesa per a l’aprovació dels següents tràmits que permetran que aquest projecte per a gent gran esdevingui una realitat.

Arxivat a: Ajuntament
Residència i centre de dia de Bellavista
Darrera actualització d’aquest contingut: 05/05/2021 a les 14:18h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)