Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

S’inicia la reparació de la piscina descoberta

17/02/2021

Els treballs de millora de la piscina d’estiu de la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall permetran reparar les fuites d’aigua i finalitzar el tancament perimetral de la zona

Les actuacions de reparació de la piscina descoberta de la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall ja estan en marxa. Després una primera fase de detecció de les fuites, s’ha modificat el circuit d’impulsió de retorn de l’aigua a la piscina, anul·lant la instal·lació actual i modificant el circuit hidràulic per a solucionar les incidències provocades fins ara.

Unes millores que a banda de beneficiar a les persones usuàries de l’equipament, contribueixen de manera positiva a l’estalvi i preservació del medi ambient.

Un cop finalitzada aquesta tasca es realitzarà el tancament definitiu de la tanca perimetral que envolta la piscina, amb un suplement de 40 metres. Aquesta serà la tercera fase de tancament del perímetre. La primera es va realitzar al 2019 amb la col·locació d’una tanca d’1,20 metres d’alçada i 16 metres de llargada. Al 2020, la segona fase de tancament va permetre la instal·lació d’un suplement d’1,20 metres d’alçada i 18 metres de llargada. Durant aquesta actuació també es va reforçar la porta d’entrada de vehicles ‘emergència amb l’objectiu de millorar la seguretat dels usuaris. Enguany es finalitza el tancament perimetral de la zona que contempla 74 metres de tanca.

Arxivat a: Esports
Tècnics realitzant el manteniment i les millores a la piscina descoberta
Darrera actualització d’aquest contingut: 05/05/2021 a les 14:18h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)