Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'OnCodines Trail se celebrarà el 21 de novembre

04/06/2020

L'organització manté el format però adaptarà el repte a la normativa sanitària vigent

La declaració de l'Estat d'Alarma per la Covid 19 va obligar a suspendre el repte solidari de l'OnCodines Trail que s'havia de celebrar el 21 de març. Ara, després d'arribar a un acord amb els 11 municipis per on transcorrerà la cursa, l'organització ha marcat una nova data, el 21 de novembre. La nova data permetrà entrenar els equips participants i dóna prou marge per fer les adaptacions sanitàries necessàries.

Per a l'organització és molt important que aquesta primera edició de l'OnCodines Trail es pugui celebrar durant aquest 2020 i així poder disposar dels donatius aconseguits pels equips. Recordem que els diners recaptats pels equips van íntegrament a l'associació Oncovallès

A l'OnCodines Trail hi participaran 112 equips i 350 voluntaris. Fins el moment de l'ajornament, la cursa ja havia recaptat gairebé 80.000 euros per destinar als malalts i a les famílies de malalts oncològics que atén Oncovallès

La cursa pot acceptar fins a 120 equips, per tant, fins el novembre encara s'hi poden inscriure 8 equips més. La inscripció té un cost de 40 euros per persona com a despeses d'organització, a banda, cada equip s'ha de comprometre a recaptar com a mínim 600 euros d'aportació. Cada equip pot recaptar lliurement els fons però a través del web de la cursa també s'hi poden fer aportacions personalitzades a equips concrets.

Es tracta d'un recorregut de 70 km, per fer-la corrents, i de 60, per fer-la caminant, que recorrerà 11 municipis del Vallès Oriental i del Moianès amb sortida a Sant Feliu de Codines. La cursa passarà i tindrà controls a Sant Quirze de Safaja, Figaró, la Garriga, les Franqueses del Vallès, Granollers, Canovelles, Santa Eulàlia de Ronçana i Caldes de Montbui. També passarà pels termes municipals de l'Ametlla del Vallès i Bigues i Riells. El circut és circular i de muntanya i el termini per acompletar-ho és de 16 hores. La cursa es pot fer caminant o corrent i els equips han de ser d'entre 4 i 6 persones i com a mínim sempre hi ha d'haver 4 persones participant.

Arxivat a: Esports
Oncodines Trail
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/01/2021 a les 13:09h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)