Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Digues la teva sobre el reglament de cementiris i les ordenances de subministrament i distribució de l'aigua, de proveïment d'aigua potable i dels serveis funeraris

02/06/2020

L'Ajuntament obre una consulta pública per copsar les opinions i els dubtes dels veïns/es abans de regular aquests quatre temes

Les Franqueses redactarà en breu diversos reglaments i ordenances sobre serveis públics. Abans, però, de la creació d'aquests documents normatius ha obert una consulta pública per rebre els dubtes i les propostes de la ciutadania. Aquesta consulta pública estarà oberta fins el 22 de juny i se centrarà en el reglament de cementiris, en l'ordenança de subministrament i distribució de l'aigua, en l'ordenança de proveïment d'aigua potable i en la prestació dels serveis funeraris als cementiris de Corró d'Amunt, de Corró d'Avall, de Llerona i de Marata.

Reglament de cementiris:

L'objectiu és actualitzar l'actual reglament en vigor que data del 1997. Aquest reglament afecta als 4 cementiris del municipi, cadascun d'ells amb característiques particulars pel que fa a la titularitat i a la gestió.

Amb el nou reglament es pretén eliminar la inseguretat jurídica sobre la gestió dels cementiris, una adequació a la normativa actual, actualitzar-lo i adaptar-lo a les noves situacions i establir fórmules per mantenir informats als veïns/es.

Mentre no s'aprovi el reglament seguirà vigent l'Ordenança General de Serveis Funeraris de les Franqueses del Vallès.

Per tal d'aconseguir aquest objectiu és necessari conèixer les inquietuds de la població respecte als cementiris; saber l'opinió sobre els aspectes que hauria de recollir el reglament, les necessitats i les expectatives respecte als cementiris o quines propostes es fan per millorar el servei.

Ordenança sobre la prestació pública del servei de proveïment d'aigua potable:

L'objectiu és adaptar aquest servei a la nova normativa (article 20.6 del RDL 2/2004 de la Llei Reguladora d'Hisendes Locals) i la regulació de les tarifes del proveïment d'aigua, que actualment gestiona i explota Sorea SA.

Les aportacions de la població serviran per elaborar la nova ordenança.

Ordenança sobre la prestació dels serveis funeraris:

L'objectiu és adaptar aquest servei a la nova normativa (article 20.6 del RDL 2/2004 de la Llei Reguladora d'Hisendes Locals)i la regulació de les tarifes dels serveis funeraris que actualment gestiona i explota Cabré Junqueras SA.

L'ordenança afectarà als serveis prestats als cementiris de les Franqueses amb participació municipal total o parcial en la gestió, el manteniment o conservació, tot i que no siguin de titularitat municipal (Corró d'Amunt, Corró d'Avall i Marata). També en regularà les taxes de prestació dels serveis funeraris.

Les aportacions de la població serviran per elaborar la nova ordenança.

Ordenança reguladora del servei municipal de subministrament i distribució de l'aigua potable:

L'objectiu és adaptar aquest servei a la nova normativa (article 20.6 del RDL 2/2004 de la Llei Reguladora d'Hisendes Locals) i la regulació de les tarifes de subministrament i distribució de l'aigua, que actualment gestiona i explota Sorea SA.

Les aportacions de la població serviran per elaborar la nova ordenança.

Les aportacions s'han de presentar al Registre General de l'Ajuntament en forma d'instància. Finalitzat el termini d'exposició pública l'Ajuntament estudiarà les propostes i en valorarà la seva incorporació total o parcial al reglament i a les ordenances.

En els documents adjunt hi trobareu l'edicte publicat al tauler d'anuncis oficial.

Arxivat a: Ajuntament
Consulta pública

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)