Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El sector turístic de les Franqueses torna a l'activitat adaptant-se a les noves mesures sanitàries establertes

29/05/2020

Des de l'Ajuntament s'està treballant per potenciar el turisme al municipi

La Fase 1 ha permès que els establiments hotelers de les Franqueses puguin tornar a obrir les seves portes. Aquesta setmana Mas Can Calet Aparthotel i Apartahotel Verti han tornat a l'activitat adaptant les instal·lacions a les noves mesures sanitàries establertes com a conseqüència de la situació generada per la Covid-19. Precisament, les necessitats dels últims mesos ha generat que l'Hotel B&B hagi adaptat la seva activitat donant servei a l'Hospital General de Granollers i l'Aparthotel Verti hagi ofert les seves instal·lacions al col·lectiu dedicat als serveis essencials. 

Aquesta setmana, però Mas Can Calet Aparthotel com Aparhotel Verti han tornat a l'activitat. En és aquest sentit que la regidora de Turisme de l'Ajuntament de les Franqueses, Marta Reche, ha visitat els dos establiments oberts amb l'objectiu d'establir línies de treball dirigides a reactivar el sector i potenciar el turisme el municipi. Hores ara, l'àrea de Turisme està fent un seguiment i recull de les mesures específiques del sector vinculades a la situació actual per tal de fer arribar tota la informació als establiments. 

Arxivat a: Ajuntament
Visita als hotels de les Franqueses del Vallès
Visita als hotels de les Franqueses del Vallès
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)