Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Festa Major de Bellavista queda cancel·lada

29/04/2020

Consulta el comunicat que ha emès la Comissió de Festa Major

El Patronat de Cultura, Educació, Infància i Joventut de l'Ajuntament de les Franqueses i la Comissió de Festa Major de Bellavista han decidit cancel·lar la celebració d'aquest any com a conseqüència de la situació sanitària actual generada pel coronavirus. La Festa Major de Bellavista és la primera que se celebra al municipi, a principis de juliol. 

A continuació adjuntem el comunicat referent a la cancel·lació: 

COMUNICAT EXTRAORDINARI

FESTA MAJOR DE BELLAVISTA 2020

Estem vivim uns moments molt complicats on tenir cura de la salut és el més important. Prendre totes les precaucions perquè ningú més pateixi les conseqüències d’aquesta pandèmia mundial i recuperar la normalitat el més aviat possible, hores d’ara és el més important.

En aquest marc, hem valorat la viabilitat envers la Festa Major d’enguany conjuntament amb el Patronat Mpal. Cultura, Educació, Infància i Joventut  i, malgrat sigui molt dur per a nosaltres i per a tothom, hem resolt cancel·lar la Festa Major d’enguany per evitar posar en risc la salut de les nostres veïnes i veïns.

Comissió de Festa Major de Bellavista

27 d'abril de 2020

Arxivat a: Ajuntament, Cultura
Festa Major de Bellavista 2019
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/01/2021 a les 08:42h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)