Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Cantata amb els alumnes de segon de primària queda suspesa

17/04/2020

El projecte comarcal Cantània, que s'havia de fer al juny, s'ha ajornat a l'any vinent

La situació sanitària com a conseqüència de la propagació del coronavirus continua afectant els actes que hi havia programats durant aquest curs. El mateix cap de setmana que s'havia de fer la Fira de Sant Ponç, que ja vam anunciar que quedava suspesa, hi havia programada la Cantata. Un espectacle en què participen els alumnes de segon de primària de les escoles Bellavista-Joan Camps, Colors, Guerau de Liost i Joan Sanpera i Torras. L'actuació estava prevista pel diumenge 17 de maig, però finalment no es podrà fer. 

Un altre dels actes que no es podrà fer és la representació de l'espectacle Virtual del projecte comarcal Cantània. L'actuació, que s'havia de fer el mes de juny a Granollers, s'ha ajornat fins al 2021. 

 

Arxivat a: Ajuntament, Educació
Imatge de la Cantata de 2019
Darrera actualització d’aquest contingut: 30/10/2020 a les 14:19h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)