Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Escola Municipal de Música Claudi Arimany reprèn les classes en línia

15/04/2020

Ara es reforça el servei, tot i que professors i alumnes han mantingut contacte telemàtic des del tancament del centre

L'Escola Municipal de Música Claudi Arimany ha reprès les classes aquesta mateixa setmana. Des del tancament del centre, els professors han estat en contacte amb els alumnes telemàticament per oferir-los propostes de treball autònom des de casa. Ara, però l'escola fa un pas endavant i torna a l'activitat posant en marxa classes a distància, en línia, incorporant també diferents propostes pedagògiques. L'Ajuntament de les Franqueses ha treballat conjuntament amb l'Escola de Música Municipal Claudi Arimany per posar en marxa novament les classes tenint en compte que la música és una eina molt poderosa, que ajuda a estar més actius i a mantenir la creativitat desperta. Dos aspectes molt importants a tenir en compte en temps de confinament. 

Aquesta modalitat formativa estarà activa fins que es pugui tornar presencialment a l'Escola Municipal de Música Claudi Arimany. Les famílies no hauran d'abonar les quotes d’abril i les classes s’allargaran fins el 30 de juny. Així mateix, el professorat està treballant en activitats complementàries per realitzar una vegada es recuperi la normalitat habitual. 

Per a qualsevol qüestió, suggeriment o proposta us podeu posar en contacte amb l’Escola Municipal de Música a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o al telèfon 938 465 636.

Arxivat a: Ajuntament, Educació
Classes en línia Escola Municipal de Música
Darrera actualització d’aquest contingut: 30/10/2020 a les 14:19h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)