Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Diumenge 15 de març, Festa de Sant Antoni Abat

09/03/2020

La tradicional passada dels Tres Tombs travessarà Corró d’Avall a partir de les 12 h.

Quatre hípiques amb gairebé un centenar de cavalls, 10 carros de mercaderies tirats per 25 cavalls més, i 10 tractors, a més dels particulars que ho desitgin amb els seus animals, participaran en la tradicional passada dels Tres Tombs de Sant Antoni Abat, del diumenge 15 març.

Enguany, l’abanderat serà de Caballos Castilla-Rivera que per primera vegada anirà en un gran break i pren part d’aquesta edició juntament amb la Quaranya, l’Hípica Llerona i l’Escola d’Equitació de Granollers, qui repeteix després de la seva estrena a la passada Festa dels Tres Tombs.

La Festa de Sant Antoni Abat, patró dels animals, és també un homenatge a la pagesia, s’iniciarà amb el tradicional esmorzar de traginers i la concentració de carruatges, cavalls i tractors al passeig Tagamanent i la posterior missa a la parròquia de Santa Eulàlia de Mèrida de Corró d’Avall. La benedicció d’animals i inici de la passada serà a les 12 h a la plaça de l’església i el recorregut serà el següent: c. Sant Ponç, c. de la Serra, plaça de l’Escorxador, ctra. de Ribes i final a la pl. de l’Ajuntament.Un cop allà, que es calcula que seran aproximadament cap a les 13.45 h, s’oferirà degustació de borregos i vi dolç i es procedirà al lliurament d’obsequis als participants.

Podeu veure les restriccions de trànsit de la Festa de Sant Antoni al document adjunt.

Arxivat a: Ajuntament
Cartell de Sant Antoni 2020
Restriccions de trànsit durant la Festa de Sant Antoni
Darrera actualització d’aquest contingut: 08/05/2024 a les 14:20h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)