Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Copa Catalana Internacional de BTT a Corró d’Amunt, el 8 de març

27/02/2020

S’espera la participació d’entre 500 i 600 ciclistes.

Després d’una estrena a l’alçada de les millors competicions, la Copa Catalana Internacional BTT Biking Point es trasllada a Corró d’Amunt per a la disputa de la seva segona prova puntuable, el proper 8 de març.

Després d’una llarga trajectòria, la Copa Catalana Internacional Biking Point va fer un nou salt de qualitat el 2018, un de definitiu per a situar-se com a un campionat de referència mundial. El segon campionat de cross country que més punts UCI reparteix del planeta (Copa del Món a part), només superat per la Swiss Bike Cup. A més a més, aquest 2020 és un any especial. Arribar als Jocs Olímpics de Tòquio és el gran objectiu i per això, cal aconseguir el màxim nombre de punts UCI.

Corró d’Amunt acull la segona prova del certamen amb un recorregut que cada any guanya adeptes i és que el circuit del municipi és un dels preferits pels ciclistes, perquè s’integra en la natura i convida a una marxa ràpida a la vegada que exigent. Un circuit molt ràpid i sense grans desnivells, però molt exigent.

Com en l’anterior edició, s’espera una àmplia presència internacional i una major participació femenina en aquesta fita que el Club Ciclista de Corró d’Amunt i tots els presents a la roda de premsa de presentació, celebrada ahir al vespre, han valorat molt positivament.

L’acte, que ha tingut lloc a la sala polivalent de la Zona Esportiva de Corró d’Amunt, ha comptat amb la presència de Francesc Colomé, alcalde de les Franqueses del Vallès; Montse Vila, regidora d’Esports;  Joaquim Vilaplana, president de la Federació Catalana de Ciclisme; Josep Mauri, president del Club Ciclista Corró d’Amunt; Jordi Masferrer, gerent de l’empresa Biking Point;  Núria Bagó, representant d’Ocisport, i els ciclistes Sandra Artigas i Xavier Carnicer.

Arxivat a: Esports
Presentació de la BTT
Cartell de la BTT
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/01/2021 a les 13:09h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)