Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses aposta per les arts escèniques i les activitats participatives en commemoració al 25N

26/11/2019

L’Ajuntament va presentar el divendres, 22 de novembre, la primera de les activitats d’un ampli programa organitzat per remoure consciencies i denunciar la violència que pateixen les dones a nivell físic, sexual, psicològic i econòmic. La Fira de l’Amor a través d’una sèrie de propostes lúdiques  va convidar a participar i reflexionar sobre l’amor romàntic.

Fem camí sense oblit va ser l’acte central del programa per commemorar el Dia Internacional contra les Violències de Gènere 25N. Un acte simbòlic que va recordar les 93 dones assassinades a Espanya aquest 2019 i que segons Marta Reche, regidora de Feminisme i Igualtat, “aquest acte pretén posar de manifest la realitat dels feminicidis que hi ha arreu de l’Estat”.

La importància de sensibilitzar i conscienciar a través de la coeducació, metodologia educativa que pretén disminuir tant com sigui possible els efectes i conseqüències d’una educació sexista sobre els nens i les nenes,  es posa de manifest en la idealització de les diferents activitats pensades per arribar a tots els sectors de la població, per tal que aprenguin a identificar la violència de gènere i superar barreres i estereotips relacionats amb la dona.

La programació es va completar, el mateix dilluns, 25 de novembre, amb el Taller d’autoprotecció per a dones, impartit per agents especialitzats de la Policia Local per donar nocions d’autodefensa davant les possibles agressions masclistes, augmentar l’autoestima i la confiança de les dones  davant situacions de conflicte, violència o inseguretat ciutadana.

 

Arxivat a: Ajuntament
Acte commemoratiu "Fem camí sense oblit"
Fira de l'amor
Fira de l'amor
Fira de l'amor
Fira de l'amor
Fira de l'amor
Concert "Cançons de dones"
Concert "Cançons de dones"
Concert "Cançons de dones"
Cine-forum
Cine-forum
Cine-forum
Taller d'autoprotecció per a dones
Taller d'autoprotecció per a dones
Taller d'autoprotecció per a dones

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 04/07/2020 a les 11:19h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)