Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La jornada electoral transcorre amb normalitat amb un 38,69% de participació a les 14 h

10/11/2019

Les xifres indiquen un descens d’aproximadament un 4,5% respecte a les generals de l’abril

A les 9 h, l’obertura de col·legis per a les Eleccions Generals s’ha realitzat sense problemes i el matí ha transcorregut amb normalitat. A les 14 h ja són 5.469 els votants que han passat per les urnes, el que suposa un 38,69 % de participació. El total del cens per aquests comicis és de 14.137. Aquestes xifres suposen un descens de la participació a la mateixa hora en les darreres eleccions a les Corts Generals espanyoles, quan a les 14 h ja havien votat el 43,10 % dels electors.

Recordeu que teniu fins a les 20 h per dipositar les vostres butlletes, al Congrés i al Senat, a les urnes situades en els 7 col·legis electorals: l’Escola Joan Sanpera i Torras i l’Escola Guerau de Liost a Corró d’Avall; l’antiga escola Bellavista i l’Escola Bellavista-Joan Camps a Bellavista; les Antigues Escoles de Llerona a Llerona; les Antigues Escoles de Corró d’Amunt a Corró d’Amunt i, les Antigues Escoles de Marata a Marata.

Durant la tarda, a partir de les 17 h, funcionarà un servei d'ambulància per acostar persones amb mobilitat reduïda fins als col·legis. El servei es pot demanar, el mateix diumenge, al telèfon 659 656 619.

A partir de les 18 h, es publicaran les dades de participació a aquella hora i, tancats els col·legis i acabat el recompte, es donaran els resultats definitius.

Arxivat a: Ajuntament
Eleccions Generals 10N
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 12:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)