Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament de les Franqueses atura les activitats institucionals durant 72 hores

14/10/2019

Es tracta d’una mostra de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem al “Procés”

Totes les activitats institucionals queden aturades a les Franqueses durant 72 hores. Així ho ha anunciat l’alcalde, Francesc Colomé, durant la concentració de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem al “Procés”, que s’ha celebrat a les 12 hores, a la plaça de l’Ajuntament. “Contra la injustícia s’ha de reaccionar”, ha dit Colomé.

Durant la concentració, Francesc Colomé ha llegit un manifest extret d’una moció aprovada per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM). “Aquest ha estat un judici polític que mai s’hagués hagut de produir. Tornem a dir alt i clar que en democràcia votar no és cap delicte. Les idees no es jutgen. I és per això que reclamem la llibertat de totes les persones preses i exiliades polítiques perquè no han comès cap delicte”, ha afirmat Colomé. “Aquesta sentència no ens atura. Plantem cara a la voluntat repressora de l’Estat espanyol, i ho fem mobilitzant-nos, reclamant diàleg, reivindicant la via política i democràtica de resolució del conflicte”, ha afegit.

A la concentració de les 12 hores, alguns treballadors de l’Ajuntament de les Franqueses també han llegit un manifest de rebuig a la sentència.

Canvis a l’agenda política arran de la sentència:

DILLUNS

Desconvocat el Consell del Poble de Llerona.

DIJOUS

Desconvocada la Junta de Govern Local.

Dijous, a les 12 hores, ple extraordinari amb únic punt: Moció de resposta a la sentència del Tribunal Suprem i per demanar l’amnistia per a les persones preses polítiques catalanes i en defensa del dret d’autodeterminació.

Tot seguit, es farà un altre ple extraordinari també amb un únic punt: Aprovar la relació d'electors/es i procedir al sorteig per a la designació dels membres que hauran de formar part de les meses electorals, que han de constituir-se amb motiu de les eleccions a Corts Generals que tindran lloc el 10 de novembre de 2019.

Arxivat a: Ajuntament
Concentració rebuig sentència al Procés
Concentració rebuig sentència al Procés
Concentració rebuig sentència al Procés
Darrera actualització d’aquest contingut: 14/07/2020 a les 14:31h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)