Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Atenció a les afectacions i anul·lacions de parades d'autobús a Bellavista, aquest dilluns, dia 7

04/10/2019

Afectarà les parades del passeig d'Andalusia, la de la plaça Major i la del principi del c.Cardedeu

Atenció aquest dilluns, dia 7 d'octubre, al servei d'autobús de Bellavista. A causa de les tasques de reparació per l'enfonsament d'una tapa de serveis en la calçada, es desviarà el servei de bus per evitar la cruïlla del carrer Cardedeu amb el carrer d'Aragó.

L'actuació afectarà les parades del passeig d'Andalusia del principi del carrer Cardedeu i de la plaça Major, que queden anul·lades mentre durin les tasques. Això vol dir, des de les 9 h del matí fins a les 14 h de la tarda, aproximadament.

Així doncs, la parada del passeig d'Andalusia, se substituirà per la del costat de la Ronda Nord; la de la plaça Major estarà ubicada al carrer d'Aragó; mentre que la del principi del c. de Cardedeu queda totalment sense servei durant el període que durin les tasques. Cal apuntar que, aprofitant la reparació de la tapa esmentada, s'aprofitarà per arreglar la vorada de l'embornal, que està trencada.

Sagalés informarà en les parades habituals d'aquesta afectació i també de les parades alternatives.

Arxivat a: Obres i Serveis
Autobús a Bellavista
Tapa de serveis i embornal
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/10/2020 a les 21:04h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)