Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Oberta la convocatòria per formar part dels Consells del Poble de Corró d'Amunt i de Llerona

19/08/2019

Els veïns i veïnes interessats a participar-hi han de presentar la sol·licitud abans del 20 de setembre

Corró d’Amunt i Llerona compten des del 1995 amb òrgans consultius territorials, els consells del poble. Aquests consells estan conformats per un president i dos vocals designats pels partits polítics amb més vots a les meses dels pobles, diversos membres d’entitats legalment constituïdes al poble i dos representants del veïns/es, en el cas de Llerona, i un, en el cas de Corró d’Amunt. Pel que fa a les entitats, totes tenen oberta la possibilitat de designar-hi un representant. 

Per tal d’escollir-ne els representants del veïns s’obre, fins al 20 de setembre, un procés de presentació de sol·licituds. Aquestes candidatures es poden presentar omplint la butlleta inclosa en el tríptic informatiu que els dos consells del poble fan arribar a totes les famílies de Corró d’Amunt i de Llerona i que també es pot descarregar en els arxius adjunts a aquesta notícia.

Per ser representant al consell cal tenir més de 18 anys, estar empadronat al poble i tenir ganes de participar activament en la vida pública del poble. Les butlletes, en el cas de voler formar part de la junta, s’hauran de presentar abans del 20 de setembre a les oficines del Servei d’Atenció a la Ciutadania (SAC) de l’Ajuntament (de dl. a dv. de 8.30 a 14 h i a les tardes (excepte el mes d'agost) els dt. i dj. de 16 a 20 h). 

Les funcions dels consell del poble són:

  • Acostar l’administració a la ciutadania.
  • Crear un espai per fomentar la participació i implicació dels veïns i veïnes en assumptes que afecten la vida pública.
  • Donar informació directa als ciutadans i ciutadanes sobre qüestions rellevants pel poble.
  • Debatre i exposar propostes de millora sobre qualsevol situació.
  • Proposar a l’Ajuntament les actuacions a seguir en qüestions determinades.

Les reunions del Consell del Poble de Llerona són mensuals i se celebren el primer dilluns de cada mes, al vespre, a les Antigues Escoles de Llerona. Les del Consell del Poble de Corró d’Amunt, son bimestrals i se celebren l’últim dilluns del mesos imparells, al vespre, a les Antigues Escoles de Corró d’Amunt.

 

Arxivat a: Ajuntament
Consell del Poble de Llerona
Consell del Poble de Corró d'Amunt

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 21/10/2020 a les 08:10h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)