Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament recupera unes maletes antigues al fals sostre de sobre del jutjat de pau

09/08/2019

Ara l’Arxiu Municipal revisarà tot el material per conservar la documentació en bon estat

La feina de l’Ajuntament de les Franqueses continua en les tasques de recuperació de memòria històrica. Avui s’ha obert el fals sostre de sobre del jutjat de pau, on hi havia indicis que hi hagués material antic. Efectivament, aquest divendres al matí, operaris de la brigada han entrat en aquest espai i han trobat quatre maletes antigues amb diversa documentació a dins i alguns quadres.

Tot aquest material s’ha dipositat a l’Arxiu Municipal, on ara es revisarà tota la documentació per tal d’inventariar i conservar el que estigui en bon estat. Just en el moment de baixar les maletes, les tècniques de l’Arxiu municipal han fet una primera revisió del material i dins hi hauria revistes, llibres i una carpeta amb diferents dibuixos que daten de 1976.

Des de l’Arxiu Municipal no es descarta que hi hagi més material en altres espais de l’edifici consistorial que han quedat en desús amb el pas dels anys. L’objectiu és anar localitzant tot aquest material i inventariar-lo per reconstruir la història del municipi i alhora posar-lo a disposició de la ciutadania.

Arxivat a: Ajuntament
Descobriment de maletes al fals sostre del jutjat
Descobriment de maletes al fals sostre del jutjat
Descobriment de maletes al fals sostre del jutjat
Descobriment de maletes al fals sostre del jutjat
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 08:57h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)