Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Aquest dijous, 25 de juliol, Junta de Govern Local

23/07/2019

La sessió pública es celebra a les 10 h a la sala de Junta de Govern

Els assumptes previstos a l'ordre del dia són:

Àrea de Pla de Barris
1.Proposta de resolució de la convocatòria de subvencions per a la rehabilitació dels elements comuns dels edificis inclosos dins de l’àmbit delimitat pel Pla de Barris de les Franqueses del Vallès, any 2019

Àrea de Seguretat Ciutadana
2.Proposta per a la incoació d’expedient sancionador per presumptes infraccions de la llei 10/1999, de 30 de juliol, sobre la tinença d’animals potencialment perillosos
3.Proposta per a la incoació d’expedient sancionador per presumptes infraccions de la llei 10/1999, de 30 de juliol, sobre la tinença d’animals potencialment perillosos i de la llei 50/1999, de 23 de desembre, sobre el règim jurídic de la tinença d’animals potencialment perillosos
4.Proposta per a la incoació d’expedient sancionador per presumptes infraccions de la llei 10/1999, de 30 de juliol, sobre la tinença d’animals potencialment perillosos i de la llei 50/1999, de 23 de desembre, sobre el règim jurídic de la tinença d’animals potencialment perillosos
5.Proposta per a la incoació d’expedient sancionador per presumptes infraccions de la llei 10/1999, de 30 de juliol, sobre la tinença d’animals potencialment perillosos i de la llei 50/1999, de 23 de desembre, sobre el règim jurídic de la tinença d’animals potencialment perillosos

Àrea d’Urbanisme
6.Proposta d’aprovació de la resolució del contracte d’obra consistent en l’execució del projecte anomenat “Projecte d’Urbanització del Sector N de les Franqueses del Vallès”, subscrit amb la mercantil ABOLAFIO CONSTRUCCIONS, SL Y COBRA, INSTALACIONES Y SERVICIOS, S.A., UNIÓN TEMPORAL DE EMPRESAS, degut a la suspensió de les obres per termini superior al permès legalment

Arxivat a: Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 12:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)