Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Exposició pública i al·legacions al Projecte Santa Digna

15/07/2019

El termini s’amplia fins al 15 d’octubre i al setembre es realitzarà una sessió informativa per a tots els veïns i veïnes

 

El Projecte Can Santa Digna serà un espai d’acollida per a joves que neix amb la voluntat de ser referent en la formació, l’acompanyament i la inserció laboral. Aquest projecte de al Generalitat de Catalunya, en fase d’exposició pública, el promou i el gestionarà la Fundació Mercè Fontanilles, entitat que realitzarà una important inversió en la finca per a la seva rehabilitació i, a més a més, posarà en marxa un restaurant obert al públic.

La Fundació Mercè Fontanilles és una organització amb més de 30 anys d’experiència en l’àmbit de les necessitats socials emergents, i desenvolupa totes les seves tasques oferint serveis d’atenció a les persones d’acord a les seves necessitats. Amb el Projecte Santa Digna, la Fundació implementarà al municipi una nova eina d’inserció sociolaboral i de formació i educació per dotar d'autonomia i de coneixements als usuaris.

Durant la segona quinzena del mes de setembre, la Fundació realitzarà una sessió informativa pels veïns i veïnes del municipi. La sessió, que s'està treballant conjuntament amb l'Ajuntament, estarà oberta a tothom i permetrà conèixer amb detall el projecte, que preveu intervencions de millora i reforma integrals al mas i a la finca. L'Ajuntament també amplia el període d’exposició pública per permetre possibles al·legacions o consultes després de la sessió sobre el Projecte Santa Digna.

Arxivat a: Ajuntament
Can Santa Digna
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/12/2019 a les 10:42h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)