Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Millorar les lesions d'intervencions oncològiques practicant tir amb arc

01/07/2019

El Club de Tir amb Arc de les Franqueses i Oncovallès signen un conveni de col·laboració

L'activitat física pot ajudar a millorar les lesions produïdes per les operacions oncològiques. La realització de certs exercicis ajuden per exemple a recuperar mobilitat a les dones operades de càncer de mama i la pràctica del tir amb arc és una bona aliada per aconseguir-ho. Per això, el Club de Tir amb Arc i Oncovallès han signat un acord de col·laboració per a què els afectats per aquestes lesions puguin practicar aquest esport a les instalacions de les Franqueses.

La signatura s'ha fet a la seu del Tir amb Arc i ha comptat amb la presència dels responsables del club, d'Oncovallès i de la regidora d'Esports, Montse Vila. Pel club aquesta és una nova oportunitat per a donar a conèixer aquesta modalitat esportiva i continuar amb la vocació de l'entitat de servei al municipi.

Arxivat a: Esports
Exhibició de tir amb arc
Moment de la signatura amb Oncovallès
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/06/2020 a les 11:46h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)