Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Canvi estratègic al Torneig Internacional Les Franqueses de tennis femení

30/05/2019

L’objectiu del CT Els Gorchs és captar jugadores per sota del Top 100 mundial

Encara recent la darrera edició del Torneig Internacional les Franqueses de tennis femení, el CT Els Gorchs ja pensa en la propera. La competició no ha fet més que créixer en els últims anys i ara l’organització planteja un canvi estratègic per fer-lo encara més potent.

Segons el president del Club Tennis Els Gorchs, Jaume Marquès, actualment “hi ha una mancança a l’estat espanyol de competicions femenines en pista ràpida que permetin a les jugadores sumar punts en el rànquing internacional”, una circumstància que des del Club Tennis els Gorchs es vol aprofitar.

En aquest context i per fer encara més potent el Torneig Internacional les Franqueses de tennis femení, l’entitat es planteja per al 2020 un més que probable canvi estratègic en les dates de celebració de la competició i un augment en la dotació econòmica del premi. 

“Volem traslladar el Torneig Internacional a la segona setmana de setembre, un cop hagi acabat l’US Open. En aquesta època de l’any, el calendari no estarà tan saturat, ja que la gran majoria de tornejos WTA son en pista ràpida i podem captar jugadores de nivell internacional d’un rànquing encara més elevat”, ha afirmat Marquès . “En conseqüència, també treballarem per ampliar la dotació econòmica a 80.000 dòlars”, ha assegurat el president del club.

En aquesta edició, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de les Franqueses i de la Diputació, la prova ha pres una gran rellevància i s’ha convertit en la competició de tennis femení més important d’Espanya en pista ràpida, amb una dotació de 60.000 dòlars, 35.000 més que l’any 2018.  Si tenim en compte tots les superfícies, ocupa la quarta posició de tot l’estat espanyol, per darrere del Mutua Madrid Open, el Mallorca Open i de l’ITF La Bisbal d’Empordà.

El canvi de dates i l’augment de dotació econòmica propiciaria la participació de tennistes internacionals per sota del Top 100 mundial i el Torneig Internacional les Franqueses es convertiria en el segon en importància de l’estat espanyol, tenint en compte totes les superfícies, només per darrera del  Mutua Madrid Open.

Les Franqueses està, definitivament, en el mapa del tennis internacional femení.

Arxivat a: Esports
CT Els Gorchs
Torneig Internacional Les Franqueses
Instal·lacions del CT Els Gorchs
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 12:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)