Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les escoles pugen a l’escenari

28/05/2019

Les escoles Bellavista-Joan Camps i Guerau de Liost clouen, a partir d'avui, el projecte de teatre d'aquest curs

Els alumnes de 3r de l’Escola Bellavista-Joan Camps mostraran, per primera vegada en públic, les seves habilitats teatrals i ho faran el dimarts, 28 de maig al Teatre Auditori de Bellavista. L’obra escollida és “El follet valent”, una adaptació de la cantata de Clara Ripoll, Rosa Nogué i Núria Juanet. Al matí representaran l’obra per la resta de companys de l’escola i a la tarda ho faran per a les famílies. El projecte teatre de l’Escola Bellavista-Joan Camps ha comptat amb la col·laboració del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut i l’assessorament de la Companyia Frec a Frec.

I els dies 28, 29 i 30 de maig, a les 15.15 h, també pujaran a l’escenari, del Casal Cultural de Corró d’Avall en aquest cas, els alumnes de 3r de l’Escola Guerau de Liost. En Ginet, la princesa, el duc, el bandit Menjacrú, en Toixò, l’Anguila i en Botija ens parlaran de “El rei que no reia”, de Ramon Folch i Camarassa.

Arxivat a: Educació
L'Escola Bellavista-Joan Camps representa "El follet valent"
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/09/2020 a les 08:15h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)