Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Més de 14.000 electors estan cridats a les urnes aquest diumenge

24/05/2019

La del 26 de maig és una doble jornada electoral amb candidats al Parlament Europeu i a l'alcaldia de les Franqueses

Diumenge, 26 de maig, les Franqueses viurà una nova jornada electoral per escollir els representants de l'Estat Espanyol al Parlament Europeu i el nou alcalde o alcaldessa del municipi. Els col·legis electoral per a aquestes eleccions generals 2019 estaran oberts de 9 a 20 h. Com en les passades Eleccions Generals, s'habiliten 24 meses repartides en 7 col·legis: l'Escola Joan Sanpera i l'Escola Guerau de Liost a Corró d'Avall, l'antiga escola Bellavista i l'Escola Bellavista-Joan Camps a Bellavista, les Antigues Escoles de Llerona a Llerona, les Antigues Escoles de Corró d'Amunt a Corró d'Amunt i les Antigues Escoles de Marata a Marata. Per a aquests comicis hi ha 14.066 electors que podran decidir a les europees i 14.082, a les municipals. Els votants es trobaran paperetes de 32 candidatures al Parlament Europeu i 8 a l'alcaldia. Per tal de poder exercir el dret a vot, cal portar l'original d'un document identificatiu oficial (DNI, passaport, NIE...), per conèixer la mesa adjudicada, la targeta del cens o demanar-ho als representants públics del col·legi, tot i presentant el DNI.

Durant la tarda, funcionarà un servei d'ambulància per acostar persones amb mobilitat reduïda fins als col·legis. El servei es pot demanar, el mateix diumenge, al telèfon 938 467 179 o directament als col·legis electorals.

Des de l'àrea de Comunicació, Premsa i Imatge de l'Ajuntament de les Franqueses es donarà informació sobre participació a les 14 h i a les 18 h, i, en finalitzar el recompte de vots, també s'informarà dels resultats definitius. El recompte s'iniciarà en tancar el col·legis electorals primer, amb l'escrutini europeu, sincronitzat a tots els països de la UE, i, en acabar, s'iniciarà l'escrutini de les eleccions municipals. Tota la informació s'actualitzarà al web municipal, a l'apartat de notícies.

Arxivat a: Ajuntament
Eleccions europees i municipals 2019
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/09/2019 a les 15:47h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)