Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La carretera de Cànoves a Mil Pins ja té nou pas de vianants

10/05/2019

L'Ajuntament ha aprofitat les obres per millorar i arranjar la zona del pont, el torrent i la font.

Mil Pins disposa des d'aquesta setmana d'un nou pas de vianants per creuar la carretera de Cànoves. Està situat entre el camí d'entrada a la residència i el camí de Can Mariano.
L'obra l'ha realitzat la Diputació de Barcelona, titular de la via, i té com a objectiu crear un accés per a vianants a la cruïlla amb el camí de Can Mariano i pacificar el trànsit. Per fer-ho s'ha senyalitzat un pas de vianants que permetrà creuar la carretera de Cànoves en aquest punt. S'hi han construït dues esquenes d'ase, abans i després del pas de vianants, per a reduir la velocitat dels vehicles. També s'han instal·lat senyals d'advertència verticals i il·luminació. A més a més, a la vorera dreta, en sentit Cànoves, es crearà un gual per a vianants per a millorar l'accessibilitat i a la vorera esquerra, a la cruïlla amb el camí de Can Mariano, actualment un voral, s'hi construiran unes orelles per donar continuïtat i fer accessible l'accés des del camí de Can Mariano al pas de vianants.
L'obra és fruït d'una demanda dels veïns de la zona i d'un estudi previ en el què es confirmava que el volum de trànsit diari és elevat i la velocitat, important, en una zona utilitzada com a ruta escolar i d'accés al nucli de Mil Pins.
El pressupost de l'actuació ha estat d'uns 23.000 euros, sufragats per l'Ajuntament i la Diputació.
A més a més, també s'ha aprofitat l'obra per arranjar diversos elements del pont situat en aquesta zona i de l'accés a la font. En concret s'ha retirat un banc i una paperera que estaven malmesos, s'ha arranjat el passamans del pont i la barana i els graons de baixada a la font de Can Poal.

Arxivat a: Obres i Serveis
Noves orelles del camí de Can Mariano a tocar de la carretera de Cànoves
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 15:12h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)