Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Avui dijous, afectacions en el subministrament elèctric a abonats de la plaça de l'Esbarjo

02/05/2019

Endesa està treballant en els canvis de connector a la xarxa de baixa tensió de la zona

Endesa està treballant avui dijous, 2 de maig, en els canvis de connector a la nova xarxa de baixa tensió amb motiu de les obres a la plaça de l'Esbarjo. Aquesta acció de descarregament per tal de fer les noves connexions provocarà afectacions en el subministrament elèctric a alguns abonats fins a les 11.15 h del dia d'avui, segons ha informat la companyia.

Endesa continuarà demà divendres, dia 3, en tasques de descàrrega de la línia de mitja tensió que travessa la plaça de l'Esbarjo. En aquest cas, però, el descàrrec i els canvis de connector no provocaran afectacions als abonats.

Un cop realitzada l'actuació d'Endesa, es reprendran amb normalitat les obres de la plaça de l'Esbarjo, segons el calendari previst inicialment. En aquest sentit, es preveu que resten unes 10 setmanes d'execució de les obres.

Per a qualsevol consulta relacionada amb les obres a la plaça de l'Esbarjo, l'Ajuntament disposa d'un correu electrònic de contacte: (Necessites javascript per veure aquest correu-e) .També es pot contactar amb l'àrea d'Urbanisme o amb Pla de Barris.

Arxivat a: Obres i Serveis
Cable aeri
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 08:57h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)