Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Un centenar de jugadores participaran a la Jornada de Futbol Femení del Vallès Oriental

25/04/2019

L'activitat tindrà lloc l'1 de maig, al camp de futbol de la Zona Esportiva de Llerona

Amb una sala de plens plena a vessar amb jugadores dels equips alevins A, B i C del CE Llerona, aquest dimecres a la tarda s'ha presentat la Jornada de Futbol Femení del Vallès Oriental, que se celebrarà el proper dia 1 de maig, al camp de futbol de la Zona Esportiva de Llerona. 

Organitzada per la Federació Catalana de Futbol, la Jornada de Futbol Femení s'emmarca en la campanya #ORGULLOSA, que es va iniciar amb 3.000 llicències federatives femenines i que actualment en suma 11.000. L'activitat se celebrarà simultàniament en 15 seus federatives de tot Catalunya i hi participaran jugadores amb edats compreses entre els 6 i 14 anys. Al Vallès Oriental, la Jornada serà coordinada pel CE Llerona, entitat que compta en el seu organigrama esportiu amb 11 equips femenins i 120 jugadores de futbol formatiu, essent un dels clubs més importants de Catalunya, tal com van valorar l'alcalde, Francesc Colomé i el regidor d'Esports, Juan Antonio Corchado, en el decurs de la roda de premsa.

"Estem molt agraïts que la Federació hagi pensat en el CE Llerona per a la coordinació d'aquesta jornada al Vallès Oriental", ha expressat el president del club, Jaume Viñas. El director esportiu, David Hidalgo ha volgut fer esment al fet que "per a nosaltres, el futbol femení és identitari i part fonamental del club. Portem moltes temporades fomentant el futbol femení i hem apostat pel fet que totes les noies que vulguin practicar aquest esport ho puguin fer  i que s'ho passin bé. Això ens enorgulleix".

La Jornada s’iniciarà, a les 9.30 h, amb una sessió de promoció del futbol femení, totalment oberta, en la qual es preveu la participació d'un centenar de jugadores. Les futbolistes faran exercicis d'iniciació o de perfeccionament tècnic en funció del nivell i, a continuació, sobre les 12.15 h, es disputaran simultàniament els partits de la selecció sub12 i sub14 del Vallès Oriental, que s’enfrontaran a l'aleví i a l'infantil del CE Llerona, respectivament. Tot plegat estarà coordinat per tècnics i monitors del club anfitrió. 

Juan Núñez, directiu de la Federació Catalana de Futbol, ha precisat que "per participar-hi no cal que les jugadores estiguin federades. Tan sols cal que els agradi aquest esport i que s'ho vulguin passar bé. A més a més, d'aquestes jornades habitualment sorgeixen fitxatges per part dels clubs". Núñez ha afegit que "la Federació es farà càrrec de l'assegurança mèdica i donarà una samarreta a totes les participants".

Tot i que es recomana fer la inscripció a la pàgina web:  http://futbolfemeni.com/inscriu-te, el mateix dia 1, fins a les 9 h del matí, també es podrà formalitzar de manera presencial.

L'alcalde Francesc Colomé, que al matí havia estat a la presentació del Torneig Internacional les Franqueses de tennis femení, ha dit que "aquest és un dia important per les Franqueses, per la promoció de l'esport femení i per la normalització de les seccions femenines". Per la seva part, el regidor d'Esports Juan Antonio Corchado ha agraït la tasca que està fent el club en l'aposta pel futbol femení. Tant l'alcalde com el regidor han posat sobre la taula el seu compromís amb el club i han parlat d'una futura ampliació de les instal·lacions, a 2 o 3 anys vista. D'entrada, però, per al començament d'aquesta propera temporada hi haurà l'asfaltat del pàrquing enllestit.

Arxivat a: Esports
Futbol femení
Futbol femení
Futbol femení
Futbol femení
Futbol femení
Futbol femení
Futbol femení
Futbol femení
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 08:57h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)