Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Stephan Bakker s'imposa al Gran Premi Primavera KH-7

15/04/2019

Stephan Bakker (Team Smart Dry), guanyador fa una setmana del Critèrium d'Empuriabrava, s'ha imposat, aquest diumenge, al Gran Premi Primavera KH-7 de ciclisme de les Franqueses. El ciclista holandès ha vençut a l'esprint, amb un temps de 3.48.56, el colombià Juan Esteban Guerrero (Caja Rural -Seguros RGA), vencedor de la categoria sub23, i l'italià Matteo Draperi (Team Ciclyste Azurren).  

La cursa, organitzada per la Unió Ciclista les Franqueses, s'ha caracteritzat per la seva duresa i l'alt nivell dels participants. El líder de la Copa d'Espanya elit, Gerard Armillas (Team Compak) ha estat protagonista durant bona part de la prova i ha rodat pràcticament en solitari la primera de les quatre voltes al circuit. Abans de la darrera volta, però, ha estat atrapat per un grup de 14 ciclistes. Els últims metres han estat especialment emocionants, amb possibilitats de victòria molt obertes. Finalment, Armillas s'ha hagut de conformar, amb la 14a plaça; mentre que el local Martí Márquez (Lizarte) ha estat vuitè, tot i que tan sols l'han separat 16 segons del podi.

En la classificació sub23-sub21, han seguit Juan Esteban Guerrero -plata a la general-, Juan Belandria (Mutua Levante) i Álex Ruiz (Valverde Team). Per equips, el vencedor ha estat el Team Ciclyste Azurren, seguit del Mutua Levante i del Lizarte. En Muntanya i Metes Volants s'ha imposat Gerard Armillas.

 

 

Arxivat a: Esports
Podi del GP Primavera KH-7
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 08:57h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)